Epic Games'ten oyun alınır mı?

pyneria

Femtopat
Arkadaşlar Epic Games'te Detroit Become Human oyunu 150 lira iken Steam'de neredeyse 1000 lira. Epic'ten alınır mı sizce? Herhangi bir sorun olur mu?

Arkadaşlar Epic Games'te Detroit Become Human oyunu 150 lira iken Steam'de neredeyse 1000 lira. Epic'ten alınır mı sizce? Herhangi bir sorun olur mu?

Epic Games Steam'den şu anda daha iyi ve en güvenilir 2. oyun platformu gibi bir şey direkt al hatta bende alacağım sayenizde sağ olun

Aynı oyun. Benim düşünceme göre Epic Games'den oyun alınmaz çünkü korsan hissiyatı verdiren bir platform ve aslında hikayeli oyunlara direkt para verilmez. Oyunu oynamanın bazı yolları da var elbette. Neden olmasın? Şimdi söyleyemiyorum, banlanmak istemiyorum.

Epic Games Steam'den şu anda daha iyi ve en güvenilir 2. oyun platformu gibi bir şey.

Steam'den daha iyi olup nasıl en güvenilir 2. platformu oluyor? Bu durumda birinci olması gerekmez mi? Şu rezil platformu nasıl savunacağınızı şaşırdınız be kardeşim.

Korsan hissiyati kismina katilmiyorum ama devamina katiliyorum hocam.
Bence nerede ucuzsa oradan alinabilir.

Hocam o oyun illa Steam'den olacak yoksa orijinal değildir.

Steam'den daha iyi olup nasıl en güvenilir 2. platformu oluyor? Bu durumda birinci olması gerekmez mi? Şu rezil platformu nasıl savunacağınızı şaşırdınız be kardeşim.

Fiyat konusunda daha iyi sadece arayüz için Steam demek de komikmiş 20 dolarını verebilirsin bir oyuna

@Ahmet06han, öyle dememin sebebi şu: Launcher çok işlevsiz olduğu için oyunları sadece kütüphanede tutmaya yarıyor. Korsanı savunmuyorum ama korsan da aynı görevi yapıyor. Aynı görevi yaptıkları için bana korsan hissiyatı verdiriyor.

20 dolarını verebilirsin bir oyuna.

Veririm ya da vermem, sizi ilgilendirmez bu. Ayrıca hikayeli oyunlara para vermiyorum.

Evet Steam ile karsilartirirsak Launcher cok dandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…