Epic Games'ten oyun alınır mı?

Alınır.

Launcher hantal, yavaş ve sorunlu, ekran fotoğrafı alma, paylaşma yok, başarımları düzgün değil, mod yapılacak oyunlarda atölye desteği yok, arkadaşlarımla sohbet etme sistemi yok, topluluk yok, profil yok, gamepad desteği düzgün çalışmıyor, çoğu oyunda bulut sorunu yaşanıyor ve sayamadığım tonlarca şey.

Bulut sistemine gelirsek eğer Detroit: Become Human oynamıştım ve sildiğimde save gitmişti. Steam'den oynadım ve 2 yıl sonra tekrar yüklediğimde kaldığım save duruyordu. The Last of Us Part 1 aynı şekilde.

Bunların hepsi korsanda da yok. Epic Games'te güncel oyunlarda fiyatların Steam'ile aynı olması veya daha pahalı olması da cabası.

Epic Games'ten oyun almıyorum. Steam yeteri kadar rahat ve kullanışlı. Steam'de pahalıysa hesap alıyorum veya mecburen satın alana kadar korsana yöneliyorum. Epic Games'in korsan oyundan ayıran hiçbir özelliği bulunmuyor. Geliştiriciye destek vermek için zaten Steam'den alıyorum param olduğu zaman. İster kabullenin, isterseniz de kabullenmeyin. Platformu yıllardır geliştireceğiz diyorlar ama 1 tane düzeltmeye yönelik iş yapmıyorlar. İleride belki güncelleme gelir ve yukarıda yazdığım özellikler eklenirse o zaman bakarız.

Alınır benim Epic Games kütüphanesi Steam kütüphanesinden daha değerli RDR God of War Last of Us gibi oyunlar hep Epic de kimisi koleksiyon vs için illa Steam'den alıyor ama benim için gereksiz bunlar nereden ucuz ise oradan alır oynarım gerisine takılmam.

Çok yapmacık bir düşünce.

Size yapmacık gelmesin. Korsan hissiyatı veren platforma paranızı verebilirsiniz. Ben vermiyorum, benim tercihim değil. Uygulamayı da direkt sildim zaten. Çok oluyor. Kullanmıyorum uygulamayı.

Çok yapmacık bir düşünce.

Yapmacık düşünce değil, sosyal ve Steam'deki birçok özellik olmadığı için o şekilde geliyor.

Mesela en son Uncharted 4'ü 830TL yerine 230 TL'ye, Cyberpunk'ı 620 TL yerine 294TL'ye Epic Games'ten aldım ama aradaki fark bu kadar fazla olmasa asla tercih etmezdım.

Oyunlar düzgün çalışsın yeter sosyaldir arkadaştır çok umrumda değil zaten arkadaşım yok.

Zaten alınır ya boşuna 2 katı ücret ödemeye gerk yok.
Epicte olmayan bazı oyunlar var mecbur zaten onları steamdan alıcam epicte olupta steamda olmayanda var biraz garip geldi bana ilk kez oyun bakıyorum.

Unreal Engine ve Fortnite uygulamalarinin sahipleri adamlar GTA 5 vermislerdi zamaninda yeni olmalarina ragmen Steam'de gitsin yapimcisinin bilmedigi oyunlar versin. Eger modla ilgili oyun degilse Epic tercih edin basarim ekran goruntusu profil falan sacmalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…