mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 16 Mayıs 2024 #1 Client'ini hiç sevdiğim söylenemez açıkçası. Ama şu an büyük bir indirim var, RDR2'de yüzlerce saat oynanabilecek bir oyun ve kaçırmak istemiyorum. Epic'den oynadığımda Steam'deki ile aynı FPS'i alır mıyım? Bir performans düşüşü olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
Client'ini hiç sevdiğim söylenemez açıkçası. Ama şu an büyük bir indirim var, RDR2'de yüzlerce saat oynanabilecek bir oyun ve kaçırmak istemiyorum. Epic'den oynadığımda Steam'deki ile aynı FPS'i alır mıyım? Bir performans düşüşü olur mu?
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 16 Mayıs 2024 #2 Neden performans düşüşü olsun ki? Al oyna hiç sorun çıkmaz oyun aynı oyun sonuçta.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 Alınır bende indirimi kaçırınca almıştım bı fark goremedim launcher harici
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #4 Bende 100 TL iken ön yargı ile yaklaşmıştım Launcher e, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Al gitsin, rahatça oynanıyor.
Bende 100 TL iken ön yargı ile yaklaşmıştım Launcher e, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Al gitsin, rahatça oynanıyor.
mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 16 Mayıs 2024 #5 BY LEWU dedi: Bende 100 TL iken ön yargı ile yaklaşmıştım Launcher e, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Al gitsin, rahatça oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama garip değil mi? zamanında 100-200 tl vermeye çekinirken şimdi oyunlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok. Teşekkür ederim.
BY LEWU dedi: Bende 100 TL iken ön yargı ile yaklaşmıştım Launcher e, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Al gitsin, rahatça oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama garip değil mi? zamanında 100-200 tl vermeye çekinirken şimdi oyunlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok. Teşekkür ederim.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 16 Mayıs 2024 #6 mataleon dedi: Konuyla alakası yok ama garip değil mi? zamanında 100-200 tl vermeye çekinirken şimdi oyunlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben son 1 yıldır vermiyorum maalesef . Alacağımı almıştım zaten.
mataleon dedi: Konuyla alakası yok ama garip değil mi? zamanında 100-200 tl vermeye çekinirken şimdi oyunlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben son 1 yıldır vermiyorum maalesef . Alacağımı almıştım zaten.