Epic Games'ten RDR2 almaya değer mi?

Dexterious Mind

Femtopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi, şu an RDR2 %75 indirimli. Sizce bu tarz önemli oyunları almak mantıklı mı? Bu indirimden yani daha çok indirime girdiği zamanlar olur mu? Steam'de ya da yine Epic'te ayrıca oyun öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ultimate Edition ile beraber 450 TL'ye almıştım. Alacaksanız %80 indirimle Ultimate'ı alın.

Ben artık eski oyunları yüksek fiyata alma taraftarı değilim.
Ben 100tlye yakın bir fiyata almıştım bence artık alma zamanı geçti.

Bildiğiniz gibi, şu an RDR2 %75 indirimli. Sizce bu tarz önemli oyunları almak mantıklı mı? Bu indirimden yani daha çok indirime girdiği zamanlar olur mu? Steam'de ya da yine Epic'te ayrıca oyun öneriniz var mı?

Hocam kesinlikle alın hayatımda oyunlarda hiç yan görev yapmayı sevmem ama bu oyunda internetten bakarak haritada tek tek kemik bile toplamış bir insanım yani kesinlikle alın paranıza değer.

Oyun önerisi olarak Dying Light 2 alabilirsiniz hocam güzel oyundur keyiflidir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-19-13-43-53-460_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 25

Kesinlikle almalısın parasına çok rahat değen bir oyun 500 TL nedir Allah aşkına 2 döner ya.

@BayGlitch, oyun zam yedi. Ultimate tekrar o fiyatlara tahminen düşmez. Şubat 2025'de zam yedi ve 700 TL'ye düşüyor.

Epic Games'te normal sürümün indirimli fiyatı 575 TL. Steam'de de 580 TL'ye düşüyor. Eğer Steam tercih ediyorsanız, Steam indirimlerini de bekleyebilirsin. Şu an Epic Games %20 ödül verdiği için biraz daha mantıklı fakat yine Steam kütüphanesi açısından düşünebilirsiniz.

Kesinlikle almalısın parasına çok rahat değen bir oyun 500 TL nedir Allah aşkına 2 döner ya.

Yok güzel bir oyun biliyorum da döner deyince bu daha mantıklı geldi ben bunu 5-6'ya çıkarım rahat uzun vadeli RDR2 daha mantıklı ama rakibi döner ya
Neyse şimdilik döneri unutmaya çalışayım

Ya Steam olarak mantıklı aslında Steam'de olmasını da tercih ederim ama işte ucuza geliyor ayrıca Ultimate halini de alabilirim o da 560 liraya geliyor zaten Epic'ten yani sizce Steam'de bu tarz bir indirim gelir mi biraz zor demişsiniz ama sizce beklemek mi yoksa şimdi almak mı daha mantıklı

Son düzenleme:
@Dexterious Mind, ben her türlü özellikleri, topluluğu için Steam tercih ediyorum. Tamamen tercih meselesi. Neresi size daha uygun geliyorsa oradan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…