SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.246 Makaleler 3 Çözümler 61 29 Mayıs 2023 #11 Xscape dedi: Ana oyunu olmadan nasıl gireceğinizi düşünüyorsunuz? Hem ana oyuna hem de Online'ye sahip olmanız gerekiyor Online oynamak için. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bunu soruyor. İlk mesajlar anlamından saptı. Xscape dedi: Evet bunu alman yetiyor. Genişletmek için tıkla... Eagle_Paw dedi: Yetiyor ama bence direkt oyunun kendisini alın. Hikayesi çok sağlamdır pişman etmez. Genişletmek için tıkla... @Eagle_Paw başka birşey anlatmış ama.
Xscape dedi: Ana oyunu olmadan nasıl gireceğinizi düşünüyorsunuz? Hem ana oyuna hem de Online'ye sahip olmanız gerekiyor Online oynamak için. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bunu soruyor. İlk mesajlar anlamından saptı. Xscape dedi: Evet bunu alman yetiyor. Genişletmek için tıkla... Eagle_Paw dedi: Yetiyor ama bence direkt oyunun kendisini alın. Hikayesi çok sağlamdır pişman etmez. Genişletmek için tıkla... @Eagle_Paw başka birşey anlatmış ama.
u_4als Decapat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #12 Xscape dedi: Nasıl yani? Sadece Online'i satın alınca direkt Online oynayabiliyor mu yani ana oyuna gerek kalmadan? Genişletmek için tıkla... Evet kapsıyor ben normal sürüm aldım online da oynuyorum.
Xscape dedi: Nasıl yani? Sadece Online'i satın alınca direkt Online oynayabiliyor mu yani ana oyuna gerek kalmadan? Genişletmek için tıkla... Evet kapsıyor ben normal sürüm aldım online da oynuyorum.
Anqel1231 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #13 Xscape dedi: Nasıl yani? Sadece Online'i satın alınca direkt Online oynayabiliyor mu yani ana oyuna gerek kalmadan? Genişletmek için tıkla... Evet. Ana oyunu alırsan hem hikayeyi, hem online modu oynuyorsun. Online alırsan hikayeye erişimin yok sadece online modu oynarsın.
Xscape dedi: Nasıl yani? Sadece Online'i satın alınca direkt Online oynayabiliyor mu yani ana oyuna gerek kalmadan? Genişletmek için tıkla... Evet. Ana oyunu alırsan hem hikayeyi, hem online modu oynuyorsun. Online alırsan hikayeye erişimin yok sadece online modu oynarsın.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 29 Mayıs 2023 #14 Anqel1231 dedi: Evet. Ana oyunu alırsan hem hikayeyi, hem online modu oynuyorsun. Online alırsan hikayeye erişimin yok sadece online modu oynarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım, bilmiyordum. Ben uzun zaman önce hem ana oyunu hem de online modunu satın almıştım Epic Games'den. Ana oyuna ihtiyaç duyar sanıyordum, teşekkürler aydınlattığınız için. Henüz oynama fırsatım olmadı zaten.
Anqel1231 dedi: Evet. Ana oyunu alırsan hem hikayeyi, hem online modu oynuyorsun. Online alırsan hikayeye erişimin yok sadece online modu oynarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım, bilmiyordum. Ben uzun zaman önce hem ana oyunu hem de online modunu satın almıştım Epic Games'den. Ana oyuna ihtiyaç duyar sanıyordum, teşekkürler aydınlattığınız için. Henüz oynama fırsatım olmadı zaten.