Epic Games'ten satın alınan Watch Dogs için Ubisoft Store'dan DLC alınabilir mi?

Oynarsın hatta Ubisoft Connect'in ile bağla hesabları direk Ubisoft Connect'ten gir.

Sağ olsun hocam.

Oynarsın hatta Ubisoft Connect'in ile bağla hesabları direk Ubisoft Connect'ten gir.

Destekle iletişime geçtim ve bana "Ubisoft Store'dan satın alınan DLC'nin, Epic Games Store'dan satın alınan temel oyunla kullanılması ne yazık ki mümkün değildir. " diye dönüş yaptılar.

Sağ olsun hocam.

Destekle iletişime geçtim ve bana "Ubisoft Store'dan satın alınan DLC'nin, Epic Games Store'dan satın alınan temel oyunla kullanılması ne yazık ki mümkün değildir. " diye dönüş yaptılar.
Watch Dogs legiona Steam'den sahibim oyun içi paketi ubisoftdan aldım hocam bu Epic Games içinde geçerlidir diye tahmin ediyorum Epic Games sadece aracı Watch Dogs Legion'un standartı Epic Games'ten alınsa dahi Ubisoft Connect'ten etkinleştirmen gerekiyor etkinleştirince de Ubisoft kütüphanende gözüküyor(sanki oradan almışsın gibi) bu sayede de Ubisoft Store'den o oyunun oyun içi paketlerini alırsın.
Aynı buradaki konuyu açtığınız sorunun aynısını sorun ona göre cevabı söylersin.

Watch Dogs legiona Steam'den sahibim oyun içi paketi Ubisoft'dan aldım hocam bu Epic Games içinde geçerlidir diye tahmin ediyorum Epic Games sadece aracı Watch Dogs Legion'un standartı Epic Games'ten alınsa dahi Ubisoft Connect'ten etkinleştirmen gerekiyor etkinleştirince de Ubisoft kütüphanende gözüküyor(sanki oradan almışsın gibi) bu sayede de Ubisoft Store'den o oyunun oyun içi paketlerini alırsın.
Aynı buradaki konuyu açtığınız sorunun aynısını sorun ona göre cevabı söylersin.

Evet benim de Ubisoft kütüphanemde lakin bana böyle bir dönüş yaptılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı