Arkadaşlar Dying Light ücretsiz olmuştu biliyorsunuz. Ben önceden Steam üzerinden para ile aldım arkadaşımda aldı bir arkadaşım almadı ve ücretsiz iken de almamış almayan arkadaşıma kendi Epic hesabımı versem ban yer mi? Ben Steam'den oynayacağım arkadaşım benim Epic hesabım üzerinden.
Arkadaşlar Dying Light ücretsiz olmuştu biliyorsunuz. Ben önceden Steam üzerinden para ile aldım arkadaşımda aldı bir arkadaşım almadı ve ücretsiz iken de almamış almayan arkadaşıma kendi Epic hesabımı versem ban yer mi? Ben Steam'den oynayacağım arkadaşım benim Epic hesabım üzerinden.
Ben arkadaşımın hesabından yaklaşık 50 saat GTA V oynamıştım. Arkadaşa girecekte yazıyordum zaten çok epici kullanmıyordu ama arada işte fifa ve ya rdr gibi oyunları oynayacakta yazıyordu bende çıkıyordum birşey olmadı ama arkadaşımın fortnite hesabı çalınmıştı tokyodaki bir çocuk tarafından satın aldığını söylüyordu şu an epic hesabında fortnite yasaklı durumda bence aynı anda kullanmayın hesabı diğer türlü sıkıntı ben yaşamamıştım.