furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #1 Bora Dere dedi: Şimdi inceledim. Başlatma seçeneklerine yazdığınız kodları silin ve öyle girmeyi deneyin. Olmazsa OneDrive'ı kaldırın. Rehber: Windows 10 OneDrive Kaldırma Uyarı: Bu işlem Onedrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin! Buradan gerekli dosyayı indirin... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benim Rockette 7B hatası veriyor onun için neler yapabilirim?
Bora Dere dedi: Şimdi inceledim. Başlatma seçeneklerine yazdığınız kodları silin ve öyle girmeyi deneyin. Olmazsa OneDrive'ı kaldırın. Rehber: Windows 10 OneDrive Kaldırma Uyarı: Bu işlem Onedrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin! Buradan gerekli dosyayı indirin... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benim Rockette 7B hatası veriyor onun için neler yapabilirim?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Kasım 2020 #11 Burada. Yazı yazdığın yerde. Bu konu senin konun. Artı 0 Eksi