Epic Store'da eski kupon ile birden Fazla Oyun Alma

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Geçmişten kalan bir adet epic kuponumu kullanmak için 80 TL barışını aşmak maksadıyla birden fazla oyunu aynı anda almak istiyorum. Ama yeni fark ettim ki böyle bir imkan yok sanırım. Gerçekten böyle bir özellik yok mu?

Toplu şekilde satın alamazsınız. Bunun yerine oyunun daha üst sürümlerine bakabilirsiniz. Ben bu şekilde Crew 2 Gold'u 30 TL'ye satın almıştım.

Toplu alım desteği henüz yok. Oyunları tek tek satın alabiliyorsunuz.

Kötü olmuş bu.

8 GB Ram GTX 960M i7 6700 HQ sistemim var. Sizce 30 TL'ye far cry 4 gold edition mu yoksa 100 liraya kasarak ac odyssey gold edition mı alayım? Aslında Odyssey'i yeni sistemim toplarsam ona saklayayım diyorum ama...

Odyssey'de 30 FPS ile oynarsın. Hikayesi güzel diyorlar. Far Cry 4 yerine Far Cry 5 al, 900p'de 60 FPS'e yakın bitirmiştim.

Hocam korsan indirip biraz denedim de sistem pek kaldırmadı oyun akıcı değil. 900p'de de oynamak keyif vermiyor ne yalan söylim. Odyssey'i de denemiştim aslında 20-30 fps arası alıyordum ama yeni sistem toplarsam (ki bu ekonomide çok zor) ona mı saklayayım diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı