L lorex0 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Epic'de aldığım GTA 5'i Epic olmadan sadece Social Club bilgileri ile girsem girer mi?
Redboi Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #2 Yanlış hatırlamıyosam ben yapıyodum epic sadece platform önemli olan social club'e o hesabın gmailinin giriş yapılmış olması Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyosam ben yapıyodum epic sadece platform önemli olan social club'e o hesabın gmailinin giriş yapılmış olması
Max Rockatansky Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #3 Epic Launcher her türlü açılıyo arkadan diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS L lorex0 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 Redboi dedi: Yanlış hatırlamıyorsam ben yapıyordum Epic sadece platform önemli olan Social Club'e o hesabın gmailinin giriş yapılmış olması. Genişletmek için tıkla... Evet giriş yaptım zaten giriş bilgileri yapmıştım zaten sadece şimdi Social Club'dan girsem olur yani değil mi? Artı 0 Eksi
Redboi dedi: Yanlış hatırlamıyorsam ben yapıyordum Epic sadece platform önemli olan Social Club'e o hesabın gmailinin giriş yapılmış olması. Genişletmek için tıkla... Evet giriş yaptım zaten giriş bilgileri yapmıştım zaten sadece şimdi Social Club'dan girsem olur yani değil mi?
Redboi Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #5 lorex0 dedi: Evet giriş yaptım zaten giriş bilgileri yapmıştım zaten sadece şimdi Social Club'dan girsem olur yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Giriş yapabilirsin tabii Artı 0 Eksi
lorex0 dedi: Evet giriş yaptım zaten giriş bilgileri yapmıştım zaten sadece şimdi Social Club'dan girsem olur yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Giriş yapabilirsin tabii
KS KS L lorex0 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #6 Bilgiler için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi