Suttogo Femtopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhaba, Epic'de GTA V ücretsizken yüklemiştim ve şu an GTA V'yi Steam kütüphanemde görmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba, Epic'de GTA V ücretsizken yüklemiştim ve şu an GTA V'yi Steam kütüphanemde görmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 1 Şubat 2022 #2 Yapamazsınız. Sadece kütüphanede görürsünüz. Herhangi bir faydası olmaz. Yine çalıştırırken EpicGames açılması gerekicek.
Yapamazsınız. Sadece kütüphanede görürsünüz. Herhangi bir faydası olmaz. Yine çalıştırırken EpicGames açılması gerekicek.
Shote17 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.097 Çözümler 13 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX6600 16 GB Ram Samsung 970 Evo Plus&870 Evo Msi A520M-A Pro Gigabyte G24F-2 Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Epic Games Başlatıcısı daha önce yüklenen oyunları tespit edebilir mi? - Epic Games Store Desteği Bilgisayarına bir oyun yükledikten sonra Epic Games Başlatıcısı'nı kaldırdıysan veya Windows'u yeniden yüklediysen, Epic Games Başlatıcısı o www.epicgames.com Buradan bakıp yapablilrsin. Steamden de aldıysan yapabilirsin.
Epic Games Başlatıcısı daha önce yüklenen oyunları tespit edebilir mi? - Epic Games Store Desteği Bilgisayarına bir oyun yükledikten sonra Epic Games Başlatıcısı'nı kaldırdıysan veya Windows'u yeniden yüklediysen, Epic Games Başlatıcısı o www.epicgames.com Buradan bakıp yapablilrsin. Steamden de aldıysan yapabilirsin.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 1 Şubat 2022 #4 Impossible my friend.