Çözüldü Epicgames İş Desteklenmiyor Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Destek ekibinden mail gelmiş ve sorunum çözüldü benim. İS desteklenmiyor yazısı gitti ve yükleme işlemine başladım. Çözümünü buraya bırakıyorum umarım işinize yarar.
benim sistemim 32 bit bir oyun var özellikler kısmında 32 bit ugulamadır yazıyo ancak kütüphanede is desteklenmiyo diyor denilen klasörüde sildim olmadı hala is desteklenmiyo diyo kütüphanede

Bende de webcache klasörünü sildim ama Epic Launcher'i başlattığımda geri geliyor yardım eder misiniz?

Epic games in desteğine başvurdum sorunun sisteminmim win 10 education olmasından dediler bana

Macbook m1 kullanıyorum. Epic games louncher indirdim. FM 2020 indirebilirken diğer oyunlarda (ÖR: Desperados) iş desteklenmiyor yazıyor ve bu oyunları indiremiyorum.

Beyler dediğinizi yaptım sonra Epic Games'i açtım ama hala aynıydı dosyalara baktığımda o dosya geri gelmişti yardım edin lütfen.

%appdata% yazınca bir sayfa açıldı ama öyle bir klasör yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…