EpicGames Para İadesi Yapmadı

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Tam olarak 23/05/2019 tarihinde Beyond Two Souls isimli oyunu satın almaya çalıştım. Kartımda bakiye olduğu halde yarıda iptal edildi. Bakiyemden para eksildi ve oyun kütüphaneme eklenmedi. Ticket attığımda, paramın 15 gün içinde kartıma iadesi olacağı söylendi. 3 hafta bekledim, henüz bi iade işlemi olmamıştı. Tekrar ticket attığımda ise paramın, bankamın havuzunda bekletildiği, bankayı aradığımda provizyon hakkımda bilgi sahibi olduğumu söylersem iade edileceği söylendi. Dediklerini yaptım, hatta dilekçe bile veredim. Satın aldığıma dair bütün dekontlar elimde. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Mümkün değil alamazsınız. Adamlar kesinlikle para iadesi yapmıyor. Geçmiş olsun.
Çevremde en az 10-15 kişi var, aylardır para iadeleri yapılmadı.
Mecbur yapmak zorundalar. Dekont olsun ekran görüntüsü olsun herşeye sahibim. O oyunu satın aldıgıma dair..

Epic Cüzdan diye bir şey uydurdular, iadeniz cüzdana yapıldı diyorlar, ancak Epic Games'de Steamdeki gibi bir cüzdan sistemi yok. Ne hesap ayrıntılarında ne de yeni bir oyun alırken Cüzdan seçeneği yok. Saçma sapan bir iade sistemi geldi, artık kredi kartlarına ve ya banka hesaplarına kesinlikle iade yapmıyorlar maalesef. Epic Cüzdan dedikleri şey de ortada yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı