R Riptideplayz Kilopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2018 #1 Epicgameslauncher.exe'yi açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. ProcessMonitor ile bakmaya çalıştım ama fazla bilmediğimden yapamadım. ProcessMonitör raporu : Logfile.rar Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bir de ProcessMonitör de highlightı bozdum galiba name not foundun üstüne sağ tıklayıp highligth diyorum ama olmuyor, onun için de bir yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2018
Epicgameslauncher.exe'yi açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. ProcessMonitor ile bakmaya çalıştım ama fazla bilmediğimden yapamadım. ProcessMonitör raporu : Logfile.rar Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bir de ProcessMonitör de highlightı bozdum galiba name not foundun üstüne sağ tıklayıp highligth diyorum ama olmuyor, onun için de bir yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm NookumPie 25 Temmuz 2018 C:\Windows\System32\D3DCOMPiLER_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPiLER_43.dll Bu dosyaları silin ve DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
C:\Windows\System32\D3DCOMPiLER_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPiLER_43.dll Bu dosyaları silin ve DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 25 Temmuz 2018 #2 C:\Windows\System32\D3DCOMPiLER_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPiLER_43.dll Bu dosyaları silin ve DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Windows\System32\D3DCOMPiLER_43.dll C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPiLER_43.dll Bu dosyaları silin ve DirectX yükleyin. DirectX İndirme Aracı