Çözüldü Epic'le Steam'ın GTA 5'i aynı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Daha fazla  
Sorum şu, ben daha önce de steamdan GTA 5 oynamıştım. Şimdi de Epic'ten oynuyorum. Sanki Steam'da oynadığımda arabalar daha fazlaydı. Epic'te yeni güncelleme gelmesine rağmen steamınkinden daha az gibi geldi gözüme. Cidden böyle mi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Sadece araba değil diğer alabildiğimiz şeylerde daha az gibi. Bir de Epic'ten GTA 5 oynadığımızda steamdaki oyuncularla aynı servere düşebiliyor muyuz?

Çözüm

Server'lar aynı. (Epic veya Steam değil Rockstar serverları) Oyun birebir fakat senin population density ayarın düşük kalmıştır.

Online'daki araba mağazasıyla story modu karıştırmış olabilir misin? Çünkü story Mode'da az araba var.

Herşey tıpatıp aynı diye biliyorum fakat ben Steam'deki sürümüne göre performans düşüklüğü yaşıyorum. Bana göre tek fark bu

Çünkü beleş olunca herkes hile açabiliyor, hileyi önlemek için yapmışlardır.
Yok öyle bi sistem ayrıca epicden önce daha çok hile vardı. Epicten önce türk serveri yok gibi idi. Her oyuna girdiğinde çinlilerin arasına düşerdin şu an ne zaman oyuna girsen çoğunluk türk oluyor çinli bile fazla gelmiyor. Ama türkler de çok fazla hile açıyor son zamanlarda! Yinede Serverlar eskiden daha çok hile ile dolu idi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…