Epic'te bulunan oyun sırf Steam için alınır mı?

rafajk feda

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi Sosyaller. Zamanında ücretsiz dağıtılırken Kingdom Come: Deliverance'ı Epic Games'ten almıştım. Oyunun türünü ve temasını oldukça seviyorum, yaklaşık 15 saat oynadım ama hikâyede fazla ilerlemedim; daha çok dünyasını keşfedip gezdim.

Şu an Steam'de indirimli olarak 5 dolar civarında. Oyunları Steam'den oynamayı daha çok seviyorum çünkü hem kütüphane hissini daha iyi veriyor hem de başarımlar, rehberler gibi güzel hizmetleri var.

Sorum şu: Bu oyunu Steam'den tekrar almamı tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumu Cyberpunk'da ben yaşamıştım hocam ucuz olduğu için önce Epic üzerinden satın almıştım maddi durum ve ihtiyacınıza göre değişebilir. Steam üzerinde atölye desteği var ise ve modlu oynuyorsanız işiniz kolaylaşacaktır.

Tavsiye ederim. Ekran görüntüsü alırsınız, mod desteği varsa oyunun atölyesini kullanırsınız. Kütüphanenizde, profilinizde gösterir ve başarımları takip edebilirsiniz. Korsana yönlendirmek için söylemiyorum ama Epic Games'in bu sistemden farkı olmadığından hep eksik kaldı gözümde. Topluluk şart. Herkes bu özelliği aramaz, onlara da saygım var tabii. Kişisel görüşüm bu.

Tavsiye ederim. Ekran görüntüsü alırsınız, mod desteği varsa oyunun atölyesini kullanırsınız. Kütüphanenizde, profilinizde gösterir ve başarımları takip edebilirsiniz. Korsana yönlendirmek için söylemiyorum ama Epic Games'in bu sistemden farkı olmadığından hep eksik kaldı gözümde. Topluluk şart. Herkes bu özelliği aramaz, onlara da saygım var tabii. Kişisel görüşüm bu.

Aynı şeyleri düşünüyorum ancak "enayi olma" düşüncesine de sahip olduğum için sorayım dedim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı