R Rescus Femtopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Ben Bannerlord'u Epic'ten aldım ama modlamak istiyorum. İnternetten yuklemek yerine Steam'den halledebilir miyim?
Ben Bannerlord'u Epic'ten aldım ama modlamak istiyorum. İnternetten yuklemek yerine Steam'den halledebilir miyim?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 21 Nisan 2024 #2 Hayır. Nexusmods kullanabilirsiniz ama zaten en güncel Bannerlord modları da genelde Nexusmods'ta bulunuyor.
Hayır. Nexusmods kullanabilirsiniz ama zaten en güncel Bannerlord modları da genelde Nexusmods'ta bulunuyor.
SynioZ Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 345 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 570 i5 4460 16gb Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 Steam Workshop'unu internetteki siteler aracılığı ile içindeki modları indirebiliyorsunuz. Oradan indirdiklerinizi araştırarak nereye atılacağını öğrendiğiniz zaman modlayabilirsiniz.
Steam Workshop'unu internetteki siteler aracılığı ile içindeki modları indirebiliyorsunuz. Oradan indirdiklerinizi araştırarak nereye atılacağını öğrendiğiniz zaman modlayabilirsiniz.
xGusion Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 Amd RX 6750 XT Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #4 Nexusmods'un vortex adında bir mod yükleyicisi var. Onu yüklemenizi öneririm. Vortex sayesinde klasörlerle uğraşmadan modları direk kurabilirsiniz.
Nexusmods'un vortex adında bir mod yükleyicisi var. Onu yüklemenizi öneririm. Vortex sayesinde klasörlerle uğraşmadan modları direk kurabilirsiniz.