Vallahi işkence ya çektirdikleri. Uygulamadan uygulamaya ayrı ayrı gir, hata versin bilmem ne. Oyundan hevesin varsa da soğutur insanı bu kadar uğraştırılır mı? Varsa bütçe tabii konsol mis gibi.
Kablo ile bağladığını tahmin ederek söylüyorum kablon hem data aktarma hem de şarj etme olayı olmalı sadece şarj eden kablolar çalışmıyor oyunda görmüyor.
Konsolun rahatlığı bambaşka hocam, yıllar boyunca kendim PC'de topladım konsolda kullandım. En son dün 7212B son sürüm kasa PS4 Pro aldım. Daha rahat ve sorunsuz.
Konsolun rahatlığı bambaşka hocam, yıllar boyunca kendim PC'de topladım konsolda kullandım. En son dün 7212B son sürüm kasa PS4 Pro aldım. Daha rahat ve sorunsuz.
Tabii öyle yıllarca konsol kullandım ve biliyorum anlatmak istediğini de PC için bir yardım bekliyorum bakalım çıkacak mı anlayan sorunu çözebilen biri
Oyunu Epic'ten ve EA gamestin sil sonra (eğer ki başka oyunun yoksa) iki uygulamayı da sil ve bilgisayarıan CCleaner indirip kayıt defterini arat tüm sorunlar çözülene kadar devam et sorun çıkmayınca PC'yi yeniden başlat bir de öyle dene.