theeeer Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:03 #1 Epic'te God of War: Ragnarok alınır mı?
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 961 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 59 dakika önce #2 Epicte 1.5K, Steam'de 1.7K. 200 TL'ye bir dürüm yerim diyorsan Epic'den al, Steam'i seviyorsan oradan al.
Epicte 1.5K, Steam'de 1.7K. 200 TL'ye bir dürüm yerim diyorsan Epic'den al, Steam'i seviyorsan oradan al.
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 58 dakika önce #3 Bana kalırsa steamden al dışarıdan yemek söylemek sıkıntı oldu artık.
theeeer Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 58 dakika önce #4 başka indirim de düşer mü sence
C cartell Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 56 dakika önce #5 Acil oynamak istemiyorsanız indirim beklemek mantıklı olacaktır. Yılbaşınindirimlerinde belki gelebilir.
Acil oynamak istemiyorsanız indirim beklemek mantıklı olacaktır. Yılbaşınindirimlerinde belki gelebilir.
theeeer Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 54 dakika önce #6 Yo şu an aciliyeti yok da yeni yıl geldi mi zamlanır mı diye düşünüom
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.006 Çözümler 51 Yer Bursa 53 dakika önce #7 theeeer dedi: Başka indirim de düşer mü sence. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fark olsa Epic'ten al derdim ama 200 TL fark içinde ben olsam Steam tarafını tercih ederdim. theeeer dedi: Yo şu an aciliyeti yok da yeni yıl geldi mi zamlanır mı diye düşünüom. Genişletmek için tıkla... Zam gelmez belki indirim gelebilir Epic'ten almak yerine 25 TL'ye paylaşımlı hesap al onunla oyna.
theeeer dedi: Başka indirim de düşer mü sence. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya fark olsa Epic'ten al derdim ama 200 TL fark içinde ben olsam Steam tarafını tercih ederdim. theeeer dedi: Yo şu an aciliyeti yok da yeni yıl geldi mi zamlanır mı diye düşünüom. Genişletmek için tıkla... Zam gelmez belki indirim gelebilir Epic'ten almak yerine 25 TL'ye paylaşımlı hesap al onunla oyna.
theeeer Yoctopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 49 dakika önce #8 eyw saol