Epifiz plağı açık mı?

10 da yatsaydınız genetiğiniz en üste çıkıp 182 olabilirdiniz.

Yatmasaydınız belki 160 olacaktınız.

Hocam ister 10'da uyuyun ister her şeyi yiyin genetikte yoksa maalesef olmuyor bende 181 boyundayım ne kısa ne uzun ergenlikte hiç dikkat etmedim uykuma yediklerime ama oldu.

Hocam ister 10'da uyuyun ister her şeyi yiyin genetikte yoksa maalesef olmuyor bende 181 boyundayım ne kısa ne uzun ergenlikte hiç dikkat etmedim uykuma yediklerime ama oldu.

Genetikteolup olmadığını nasıl anlayacağız.

genetik yüzde 70 etkili gerisi beslenme uyku filan

Annem 155 babam 165 abim 1.95

Genetiği illa anne babadan alacağız diye bir şey yok çoğunlukla %90 onlardan ama dedelerinizden gelen uzun boy genetiği almış olabilir kardeşimde mesela öyle 15 yaşında ama 185 boyu var hala uzuyor.

Genetik yüzde 70 etkili gerisi beslenme uyku filan.

Hayır hocam genetik %70 falan değil neredeyse 85 90 genetiktir üstüne çıkamazsınız en fazla 3 cm olur uyuyun kalkın yiyin için genetikte yoksa maalesef etki etmez.

peki kral plaktan anlıyormusun açık mı uzarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…