A alpraynus Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dhf Öğrencisi 17 Mayıs 2021 #1 Valorant point satın almayı düşünüyorum bugün. Ortalama 125 lira fiyatı olan VP'ler 105 liraya düşmüş. Daha önce kullanan varsa güvenilir midir?
Valorant point satın almayı düşünüyorum bugün. Ortalama 125 lira fiyatı olan VP'ler 105 liraya düşmüş. Daha önce kullanan varsa güvenilir midir?
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 alpraynus dedi: Valorant point satın almayı düşünüyorum bugün. Ortalama 125 lira fiyatı olan VP'ler 105 liraya düşmüş. Daha önce kullanan varsa güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Epin. Center güvenilir mi? bu konuya bakabilirsiniz. Ayrıca önerim bu siteden VP almanızdır.
alpraynus dedi: Valorant point satın almayı düşünüyorum bugün. Ortalama 125 lira fiyatı olan VP'ler 105 liraya düşmüş. Daha önce kullanan varsa güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Epin. Center güvenilir mi? bu konuya bakabilirsiniz. Ayrıca önerim bu siteden VP almanızdır.
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 934 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 17 Mayıs 2021 #3 alpraynus dedi: Valorant point satın almayı düşünüyorum bugün. Ortalama 125 lira fiyatı olan VP'ler 105 liraya düşmüş. Daha önce kullanan varsa güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Dijipin'i öneririm birkaç kere alışveriş yaptım hiçte sorun yaşamadım.
alpraynus dedi: Valorant point satın almayı düşünüyorum bugün. Ortalama 125 lira fiyatı olan VP'ler 105 liraya düşmüş. Daha önce kullanan varsa güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Dijipin'i öneririm birkaç kere alışveriş yaptım hiçte sorun yaşamadım.