Epin.com.tr Cüzdan Kodu Yerine Kart Bilgisi Verdi

erenty

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 15ITH6H ( 82JH002HTX )
Meslek
Grafik Tasarım
Önce Tosla üzerinden Steam Cüzdan kodu aldım, sonrasında bu çalışmayınca Epin.com.tr Canlı Desteği'ne yazdım ve hesap açmam gerektiği, verilen kodu site üzerinde girip yüklenen bakiye ile site üzerinden Steam Cüzdan Kodu almamı söylediler.

Bir cüzdan kodu için site üzerinde de hesap açtım hadi neyse, kodu bekliyordum 12 saat sonra güncelleme oldu. Steam Cüzdan kodu verilmesini beklerken bana kart bilgisi gönderildi. Yine Canlı Desteğe bağlandım ve bu durum nedir diye sordum, bana yönergeli şekilde kartı Steam üzerinde nasıl kullanabileceğimi anlattılar.

Anlattıkları olayda Steam'e gir, Steam Cüzdan Kodu satın al kısmından verdiğimiz kart ile bakiye yükle diyor. Zaten bunu ben kendimde yapabilirdim ama özellikle Cüzdan Kodu almamım sebebi Tosla'nın Cashback veriyor olmasıydı.

Şimdi ben bu kartı başka bir kullanıcının kendi Steam'inde kullanmadığına nasıl emin olarak kendi hesabımda kullanayım anlamadım, veya bu sistemin işleyişi neden böyle? Bu durumu yaşayan oldu mu daha önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerinde cüzdan kodu olmadığı için bu şekilde bir yönteme başvurmuşlar yüksek ihtimalle. Ben de 2 kere alışveriş yaptım ikisinde de kart bilgisi verdiler. Her müşteriye özel kart oluşturuyorlar muhtemelen. Çalıntı kart olduğundan şüphelendim ancak yapacak bir şey yok, koskoca epin böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Cüzdan bakiyesi yüklemeden direkt kart bilgilerini girip cüzdan kodu miktarı kadar alışveriş yapabilirsiniz sorun olmaz. Tosla, Cashback'i yine veriyor. Kart bilgileri Steam harici başka hiçbir yerde çalışmıyor bu arada, boşuna denemeyin.

Garip belki de sahte kredi kartı sende haklısın ben olsam iade varsa ederdim daha önce de kullanmadım o siteyi bilmiyorum ama işleyiş değişikmiş kart no veren ilk kez görüyorum.

Garip belki de sahte kredi kartı sende haklısın ben olsam iade varsa ederdim daha önce de kullanmadım o siteyi bilmiyorum ama işleyiş değişikmiş kart no veren ilk kez görüyorum.
Sanırım Steam artık Cüzdan Kodu tedarik etmiyor diye böyle bir yönteme başvurmuşlar ancak aynı yöntemi ben kendimde yapabilirdim. Tosla Cashback veriyor diye ilk defa alayım dedim Steam Cüzdan Kodu beklerken kart bilgisi verilmesi şok etti. Nasıl güvenipte iş yapacağımı bilemedim keşke önceden bilgilendirseler gerçekten.

Zaten 40₺'lik aldım aradaki farkada 2-3 ucuz oyun gelir diye ama hiç güvenemedim, sanırım kullanmam 40₺ için kaç binlik hesabı riske atamam valla.

Bende aynı sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım başka birinin kart bilgileri yazıyor nerden bilicem benimde kart bilgilerimi çalmadıklarını

Zaten 40₺'lik aldım aradaki farkada 2-3 ucuz oyun gelir diye ama hiç güvenemedim, sanırım kullanmam 40₺ için kaç binlik hesabı riske atamam vallahi.

Ben 2 kere alışveriş yaptım ikisinde de hesabıma bir şey olmadı. Steam'in bu kadar dikkat edeceğini sanmam.

Şimdi ben bu kartla alışveriş yapsam sıkıntı çıkcak mı

Ben 2 kere alışveriş yaptım ikisinde de hesabıma bir şey olmadı. Steam'in bu kadar dikkat edeceğini sanmam.

Ben destekle konuştum 40 TL'yi çektim Steam'den beklemde diyor ama benim kredi kartımdan neden çekmedi bu parayı bu kart belki de çalıntı cidden sıkıntılı bir site belki de bizimde kartlarımızı çaldılar.

Az önce bende aynı problem karşı karşıya kaldım. Tosla'dan aldığım kod 1 gün beklememe rağmen çalışmayınca epin şirketine durumu anlattım, bana promosyon kodu tanımladıklarını söylediler. Kodu girince hesabımda bakiye belirdi, hemen satın aldım. Kod beklerken kart bilgileri çıktı. Benimle ilgilenen destek kişisine yazdım, bana nasıl kullanmam gerektiğini anlattı. 'benim başvurmadığım, hatta nereden geldiğini bilmediğim bir kart ile alışveriş mi yapmamı istiyorsunuz?" dedim. Efendim Steam izniyle yapılıyor gibi şeyler geveleyince hesabı kapatmak istediğim talep ettim. Kapattılar. Bende epin şirketine olan puanımı kapattım. Böyle bir anlayış olamaz. Bir daha ne Tosla ne başka yerden cüzdan kodu alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…