I ismailYl Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 88 27 Haziran 2022 #11 462002 dedi: Instagram'dan alışveriş yapılmaz oyunu nasıl aldın. Genişletmek için tıkla... steam hesabı veriyorlar alp15eren dedi: Bankadan ödeme itirazı yapın kabul olur belki. Paranızı kurtarırsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
462002 dedi: Instagram'dan alışveriş yapılmaz oyunu nasıl aldın. Genişletmek için tıkla... steam hesabı veriyorlar alp15eren dedi: Bankadan ödeme itirazı yapın kabul olur belki. Paranızı kurtarırsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.863 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Haziran 2022 #12 ItsAllGoodman dedi: 10 lira için uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben daha fazla sanmıştım. 10tl için bencede değmez.
ItsAllGoodman dedi: 10 lira için uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben daha fazla sanmıştım. 10tl için bencede değmez.
Krugerrr Picopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 247 27 Haziran 2022 #13 Kaç TL'ye aldın merak ettim bir de hesap satışlarını Game satış veya item satıştan yapın.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 27 Haziran 2022 #14 ItsAllGoodman dedi: 10 lira için uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben olsam uğraşırdım. Dolandırıldığım parayı dolandırıcı mı yesin yani? Yaşadım ama bir şey yapamadım hala pişmanım aklıma geldikçe sinirim bozuluyor
ItsAllGoodman dedi: 10 lira için uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben olsam uğraşırdım. Dolandırıldığım parayı dolandırıcı mı yesin yani? Yaşadım ama bir şey yapamadım hala pişmanım aklıma geldikçe sinirim bozuluyor
I ismailYl Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 88 27 Haziran 2022 #15 alp15eren dedi: Ben daha fazla sanmıştım. 10TL için bence de değmez. Genişletmek için tıkla... Asıl amacım para değil çok bir miktar değil sadece burunlarından getirmek.
alp15eren dedi: Ben daha fazla sanmıştım. 10TL için bence de değmez. Genişletmek için tıkla... Asıl amacım para değil çok bir miktar değil sadece burunlarından getirmek.
Krugerrr Picopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 247 27 Haziran 2022 #16 462002 dedi: Ben olsam uğraşırdım. Dolandırıldığım parayı dolandırıcı mı yesin yani? Yaşadım ama bir şey yapamadım hala pişmanım aklıma geldikçe sinirim bozuluyor Genişletmek için tıkla... 10 TL'ye çok bakmazlar hocam hadi 100 200 TL olsa.
462002 dedi: Ben olsam uğraşırdım. Dolandırıldığım parayı dolandırıcı mı yesin yani? Yaşadım ama bir şey yapamadım hala pişmanım aklıma geldikçe sinirim bozuluyor Genişletmek için tıkla... 10 TL'ye çok bakmazlar hocam hadi 100 200 TL olsa.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.863 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Haziran 2022 #17 ismailYl dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bankayla görüşmeniz gerekir. Çok fazla bilgim yok ama itiraz ile parayı kurtarabileceğinizi düşünüyorum. ismailYl dedi: Asıl amacım para değil çok bir miktar değil sadece burunlarından getirmek. Genişletmek için tıkla... Şikayet edin diyeceğimde 10TL ise masrafınız daha fazla tutar. Kesin bir sonuç çıkar mı onu da bilemem.
ismailYl dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bankayla görüşmeniz gerekir. Çok fazla bilgim yok ama itiraz ile parayı kurtarabileceğinizi düşünüyorum. ismailYl dedi: Asıl amacım para değil çok bir miktar değil sadece burunlarından getirmek. Genişletmek için tıkla... Şikayet edin diyeceğimde 10TL ise masrafınız daha fazla tutar. Kesin bir sonuç çıkar mı onu da bilemem.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 27 Haziran 2022 #18 462002 dedi: Ben olsam uğraşırdım. Dolandırıldığım parayı dolandırıcı mı yesin yani? Yaşadım ama bir şey yapamadım hala pişmanım aklıma geldikçe sinirim bozuluyor Genişletmek için tıkla... Senin 10 lira için uğraşacak vaktin varsa uğraş bizim yok boş değiliz o kadar 10 lira ile ekmek alınmıyor artık.
462002 dedi: Ben olsam uğraşırdım. Dolandırıldığım parayı dolandırıcı mı yesin yani? Yaşadım ama bir şey yapamadım hala pişmanım aklıma geldikçe sinirim bozuluyor Genişletmek için tıkla... Senin 10 lira için uğraşacak vaktin varsa uğraş bizim yok boş değiliz o kadar 10 lira ile ekmek alınmıyor artık.
I ismailYl Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 88 27 Haziran 2022 #19 Krugerrr dedi: Kaç TL'ye aldın merak ettim bir de hesap satışlarını Game satış veya item satıştan yapın. Genişletmek için tıkla... 30 TL.
Krugerrr dedi: Kaç TL'ye aldın merak ettim bir de hesap satışlarını Game satış veya item satıştan yapın. Genişletmek için tıkla... 30 TL.
mnms Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 996 Çözümler 5 27 Haziran 2022 #20 İnatagram facebook falan bencede riskli bende önceden dolandırıldım