Daha neyi bekliyorsunuz kiYazın adamlara.
Gerekli kanıtları atarak satıcıya ulaşın, onlar size yardımcı olur ve büyük ihtimalde yeni kod iletirler.Bilmiyorum ki hocam, arkadaşım ben aldığımda 2.5 gün beklemiştim demişti ondan kararsız kaldım.
Gerekli kanıtları atarak satıcıya ulaşın, onlar size yardımcı olur ve büyük ihtimalde yeni kod iletirler.
Konuyla bağımsız sorum olacaktı, direkt oyunu almak yerine neden hesabınıza kod ile bakiye yüklemeyi tercih ettiniz.Tamam o zaman, umarım sorun çıkartmazlar Steam indirimlerinin bitmesine 2 gün kaldı zaten.
Konuyla bağımsız sorum olacaktı, direkt oyunu almak yerine neden hesabınıza kod ile bakiye yüklemeyi tercih ettiniz.
Bu site ne kadar güvenli acaba sipariş açıklamasına kart bilgileri CVV dahil girilmiş gözüküyor. Düzeltme: Sanal kart verip onun üzerinden yapıyormuşuz saçma işler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.