Epin Tower Hopi üzerinden paramı yuttu

Mhuseyin_aydin

Centipat
Daha fazla  
Hopi'de kazandırıyor sayesinde 100 paracıktan fazla biriktirdim ve bunları LoL'e yatırmak için hopi uygulamasından epin Tower'i seçerek epin almaya gittim, fakat 3 ürünü sepete ekledikten sonra (96 TL) Hopi'den parayı anında kesti ve 4 TL kaldı, sonra ben sepete tıklayınca site hata verdi ve yeniledim. Yine aynı hatayı verince siteden çık gir yaptım, sepetim düzeldi ama tüm bakiyem gitti ve yeni bakiyem 4 TL olarak gözüktü. (96 TL'yi harcamadım silindi) ve bende bu yüzden alım yapamıyorum Hopi'yi aradım hiçbir şey yapmadı, Epin Tower'da sayfasına iletişim kısmı eklemiş ama basınca numaralar çıkmıyor, ve paralarım birden silindiği için Hopi'de işlem geçmişi olarak da gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Paralarım gitti.

Hopi'de kazandırıyor sayesinde 100 paracıktan fazla biriktirdim ve bunları LoL'e yatırmak için hopi uygulamasından epin Tower'i seçerek epin almaya gittim, fakat 3 ürünü sepete ekledikten sonra (96 TL) Hopi'den parayı anında kesti ve 4 TL kaldı, sonra ben sepete tıklayınca site hata verdi ve yeniledim. Yine aynı hatayı verince siteden çık gir yaptım, sepetim düzeldi ama tüm bakiyem gitti ve yeni bakiyem 4 TL olarak gözüktü. (96 TL'yi harcamadım silindi) ve bende bu yüzden alım yapamıyorum Hopi'yi aradım hiçbir şey yapmadı, epin Tower'da sayfasına iletişim kısmı eklemiş ama basınca numaralar çıkmıyor, ve paralarım birden silindiği için Hopi'de işlem geçmişi olarak da gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Paralarım gitti.

Epin Tower'la iletişime geçin. Ekstradan eğer karşı tarafa para gitmediyse puanlarınız iade olur sistem bunu otomatik yapar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı