Epin'den sakın oyun kodu almayın

Framboğaz

Hectopat
Daha fazla  
Tamı tamına 2 gün geçti ve papara üzerinden 65 TL vererek aldığım Cities Skylines kodu Epin'in uydurduğu stoklarımız güncelleniyor bahanesiyle hem verilmiyor hem de geciktiriliyor. Madem vermeyeceksiniz adam gibi dürüst olun dolandırdık deyin ama yok oyun da konuştuğum NPC'ler bile destek ekibinden daha yaratıcı cevaplar veriyor. Papara da sağolsun şak diye kod elime ulaşmadan para kestiği için güvenilirliğini göstermiş oldu. Bakın stokta yok diyorlar hadi tamam yok diyorsunuz lakin neden site de stoğa gelince haber ver tuşu değil de koskoca SATIN AL tuşu aktif, cidden çok sinirliyim. Sinirimi bir nebze de olsa bastırmak için buraya haykırıyorum.

Ben GFN almıştım bir sorun yaşamadım ve kodu anında teslim ettiler.

Herhalde bu gibi stok durumlarından Papara'yı da haberdar etmediler onlar da uygulamalarında barındırıyor bu alımı. Cidden ülke'nin çürükleri eksik olmuyor ya.

Papara'nın yapabileceği bir şey yok eğer farklı bir web sitesinden aldıysanız.
Papara desteğe e-posta yoluyla ulaştım onlar Epin'e bildirdiklerini söylediler fakat mahkemeye bildirmedikten sonra dolandırıcıyı bildirsen ne bildirmesen ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…