Epinfy mağduriyeti

ibo126449

Femtopat
Arkadaşlar random kasa açacak varsa açmasın. Ben kaç kere açtım hep en iğrenç en zarar bırakacak ürünler geldi mesela hesap kasası açtım 300 TL verip gelen şey 140 TL'lik hep öyle bu 1 kere değil.

Arkadaşlar random kasa açacak varsa açmasın. Ben kaç kere açtım hep en iğrenç en zarar bırakacak ürünler geldi mesela hesap kasası açtım 300 TL verip gelen şey 140 TL'lik hep öyle bu 1 kere değil.

Normal sayilir. Kasa acmissin. Kesin kar etme durumu yok ki? Site kazandiriyor veya kazandirmiyor onu bilmiyorum ama ayni mantikla CS kasasida hiç acmamak lazim. Keyfi bir şey.

Ortada mağduriyet yok. Şans oyunu, açtınız ve çıkmadı siz bunu göze alarak yapıyorsunuz zaten. Ona bakılırsa CS de kasa açan herkes mağdur mu oluyor?

Kral yalnız bende buradan hesaplar aldım ilk mail garantili ona rağmen 5 aynı gün aldıgım tüm hesaplar 1 ay sonra girmeye çalıştığımda hepsinde "böyle bir hesap bulunamadı tarzı bir şey uyarısı veriyordu" yani hesapları geri çekiyorlar 1. hadi diyelim çekmediler, kasalarda şans ihtimali yazıyor işte bu yüzde 10 bu yüzde 20 falan oranlara baktım ve 5 adet yapıştırdım kasadan fakat gelen şey hep ama hep 5 kasada da aynı içinde 14 ürün olmasına rağmen gelme ihtimali yüzde 20 olan şey geldi hep yani anlıyacağın.

Normal sayilir. Kasa acmissin. Kesin kar etme durumu yok ki? Site kazandiriyor veya kazandirmiyor onu bilmiyorum ama ayni mantikla CS kasasida hiç acmamak lazim. Keyfi bir şey.
son yazdığıma bakarmısınız.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…