EpinGamers güvenilir mi?

Takemura

Hectopat
Daha fazla  
Gezinirken şu siteye denk geldim ve bulunan oyunlar normale göre aşırı ucuz. Cyberpunk 2077 50 TL - Forza Horizon 4 20 TL. Almayı düşünüyorum da dolandırılır mıyım emin değilim. Yani bu kadar ucuz olması hiç normal gelmiyor bana.

epingamers com/bilgisayar-oyunlari

Son düzenleme:
Hocam 20 TL ne öyle bayağı iyiymiş PS4 de Minecraft alacak olmasam direk bunu alır mis gibi Forza Horizon 4 oynardım

Bu tarz siteler genelde steam hesabı veriyorlar ve sadece çevrimdışı oynayabiliyorsun.Hesap olarak verilenler de var ama değişebiliyor.100 Lira bandında ki hesaplar da email değiştirilebilir olabiliyor ama yinede ucu açık herhangi güvenliği yok.

Aynen öyleymiş ya. Ben en başta Steam kod olarak veriyorlar sanmıştım Neyse o zaman hesap işine pek güvenemedim yani.

Merhaba, ben bu siteden Forza Horizon 4 almıştım ucuz diye 1 hafta kullandım kullanmadım hesap sahibi oyunu iade edip beni mağdur etti bilginize bu sitelerden uzak durun arkadaşlar ucuza oyun verme ayağına dolandırıyorlar. Ben yaptım siz yapmayın.

Sitenin adı bile ben scamim diye bağırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…