Gezinirken şu siteye denk geldim ve bulunan oyunlar normale göre aşırı ucuz. Cyberpunk 2077 50 TL - Forza Horizon 4 20 TL. Almayı düşünüyorum da dolandırılır mıyım emin değilim. Yani bu kadar ucuz olması hiç normal gelmiyor bana.
Bu tarz siteler genelde steam hesabı veriyorlar ve sadece çevrimdışı oynayabiliyorsun.Hesap olarak verilenler de var ama değişebiliyor.100 Lira bandında ki hesaplar da email değiştirilebilir olabiliyor ama yinede ucu açık herhangi güvenliği yok.
Bu tarz siteler genelde Steam hesabı veriyorlar ve sadece çevrimdışı oynayabiliyorsun. Hesap olarak verilenler de var ama değişebiliyor. 100 Lira bandında ki hesaplar da email değiştirilebilir olabiliyor ama yine de ucu açık herhangi güvenliği yok.
Merhaba, ben bu siteden Forza Horizon 4 almıştım ucuz diye 1 hafta kullandım kullanmadım hesap sahibi oyunu iade edip beni mağdur etti bilginize bu sitelerden uzak durun arkadaşlar ucuza oyun verme ayağına dolandırıyorlar. Ben yaptım siz yapmayın.
Merhaba, ben bu siteden Forza Horizon 4 almıştım ucuz diye 1 hafta kullandım kullanmadım hesap sahibi oyunu iade edip beni mağdur etti bilginize bu sitelerden uzak durun arkadaşlar ucuza oyun verme ayağına dolandırıyorlar. Ben yaptım siz yapmayın.