pqm Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 Bir arkadas bu siteden hesap satmis 3 gundur beklemede gozukuyor, site guvenilir de durmuyor pek, kullanan var mi daha once? Dosya Ekleri Screenshot 2025-07-14 173946.png 11,3 KB · Görüntüleme: 64
Bir arkadas bu siteden hesap satmis 3 gundur beklemede gozukuyor, site guvenilir de durmuyor pek, kullanan var mi daha once?
onekarabulut Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 Kardeşim son durum ne oldu paranı aldın mı yoksa alamadım mı ben de bekliyorum hala iki gün oldu
pqm Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 onekarabulut dedi: Kardeşim son durum ne oldu paranı aldın mı yoksa alamadım mı ben de bekliyorum hala iki gün oldu Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sordum site dolandırıcıymış, pubg'ye gmailden yazarak uğraşıp hesabı geri almışlar. onekarabulut dedi: Kardeşim son durum ne oldu paranı aldın mı yoksa alamadım mı ben de bekliyorum hala iki gün oldu Genişletmek için tıkla... Şöyle görsel de atayım yazışmaları Dosya Ekleri IMG_20250714_230454.jpg 134,2 KB · Görüntüleme: 19
onekarabulut dedi: Kardeşim son durum ne oldu paranı aldın mı yoksa alamadım mı ben de bekliyorum hala iki gün oldu Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sordum site dolandırıcıymış, pubg'ye gmailden yazarak uğraşıp hesabı geri almışlar. onekarabulut dedi: Kardeşim son durum ne oldu paranı aldın mı yoksa alamadım mı ben de bekliyorum hala iki gün oldu Genişletmek için tıkla... Şöyle görsel de atayım yazışmaları