B bertuğ23 Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 Merhaba, sizce başlıkta belirttiğim klavye alınır mı? Arada kaldım aslında VGN VXE ATK68 pahalı geliyor ama alabilirim. Yani sizce Epomaker EK68 nasıldır ve VGN VXE ATK 68 fiyatını hak ediyor mu?
Merhaba, sizce başlıkta belirttiğim klavye alınır mı? Arada kaldım aslında VGN VXE ATK68 pahalı geliyor ama alabilirim. Yani sizce Epomaker EK68 nasıldır ve VGN VXE ATK 68 fiyatını hak ediyor mu?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 bertuğ23 dedi: Merhaba, sizce başlıkta belirttiğim klavye alınır mı? Arada kaldım aslında VGN VXE ATK68 pahalı geliyor ama alabilirim. Yani sizce Epomaker EK68 nasıldır ve VGN VXE ATK 68 fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... ATK68 fazlasıyla hakediyor fiyatını. Hatta daha bile pahalı olmalı. Bütçenin en iyisi.
bertuğ23 dedi: Merhaba, sizce başlıkta belirttiğim klavye alınır mı? Arada kaldım aslında VGN VXE ATK68 pahalı geliyor ama alabilirim. Yani sizce Epomaker EK68 nasıldır ve VGN VXE ATK 68 fiyatını hak ediyor mu? Genişletmek için tıkla... ATK68 fazlasıyla hakediyor fiyatını. Hatta daha bile pahalı olmalı. Bütçenin en iyisi.