Uğur Eraslan
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba herkese. Başlıkta da görüldüğü gibi epomaker bir klavye almak istiyorum ama modeller arasında kaldım. Ve ürünü nereden satın almam gerektiğini bilemedim. Amazon Türkiye'de epomakertr diye bir satıcısı var ama resmi sitesinde gözükmüyor, AliExpress'te epomaker Store diye bir satıcı var ama oda kendi resmi sitesinde satış yeri olarak gözükmedi. Resmi sitesinden almak istemedim AliExpress ve Amazon'da sorun olursa iade edebilirim diye oralardan almak istedim. Arasında kaldığım modellerde linkleride ekleyeceğim. GK75 Lite çok fazla yedek tuş geliyor ve başlangıç için sadece ve uygun geldi. TH66 diğer model zaten bayağı meşhur bir ürün. EK68 iki rengide olabilir. Switch olarak hangisini seçmem gerekiyor Blue Switch gibi kafa şişirsin istemiyorum. AliExpress linklerini ekledim daha önce alışveriş yapmış biri yardımcı olursa sevinirim.
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com

SKYLOONG GK75 Lite conta benzeri montaj kablolu sıcak deÄiÅtirilebilir programlanabilir klavye ile dönen düÄme Win/Mac uyumlu ön sipariÅ - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

176.11BGN 11% OFF|Thmaker TH66 65% sıcak değiştirilebilir RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu kablosuz mekanik klavye MDA PBT Keycaps teclado mecânico| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com