Amazon'da olduğu gibi eğer vergi dahil ödeme yaptıysanız daha alınmaz. Ama vergiyle alakalı bir ödeme yapmadıysanız satın alımda, vergisi için size ulaşacaklardır gümrükten.
Amazon'da olduğu gibi eğer vergi dahil ödeme yaptıysanız daha alınmaz. Ama vergiyle alakalı bir ödeme yapmadıysanız satın alımda, vergisi için size ulaşacaklardır gümrükten.
Ödeme esnasında ne çıktıysa onu ödedim ve Free shipment seçeneğini işaretledim. Buna rağmen vergi çıkar mı? Whatgeek sitesinden sipariş verdiğimde de Free shipment işaretlemiştim ve hiçbir ekstra ödeme yapmadım.
Ek vergi çıkıyor gönderi Türkiyeye girdiğinde ptt ile geliyor ptt vergiyi elinizden evde nakit alıyor. Temmuzda teslim edildi bana da ortalama 20-30günde geliyor ücretsiz teslimat ile. Bu arada ne sipariş ettiniz? Merakımdan soruyorum.
Ek vergi çıkıyor gönderi Türkiye'ye girdiğinde PTT ile geliyor PTT vergiyi elinizden evde nakit alıyor. Temmuz'da teslim edildi bana da ortalama 20-30günde geliyor ücretsiz teslimat ile. Bu arada ne sipariş ettiniz? Merakımdan soruyorum.