Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #1 mtreussa dedi: İlla istiyorsa K617 normal modele bakılabilir. Ama o kristalin yerini tutmuyor, kullanıcısıyım 2 klavyeninde, eskiden sınır gelmeden önüme klavye ne gelirse alırdım, Ajazz, Redragon, skyloong gibi gibi sorun yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Classic klavye markaları Epomaker nasıl sence? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
mtreussa dedi: İlla istiyorsa K617 normal modele bakılabilir. Ama o kristalin yerini tutmuyor, kullanıcısıyım 2 klavyeninde, eskiden sınır gelmeden önüme klavye ne gelirse alırdım, Ajazz, Redragon, skyloong gibi gibi sorun yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Classic klavye markaları Epomaker nasıl sence?
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Necmettin Eren dedi: Classic klavye markaları Epomaker nasıl sence? Genişletmek için tıkla... Epomaker, skyloong,ajazz kaliteleri çok yakındır alınabilir güzel ürünlerdir, Ayrıca Epomaker'ın coiled kabloları, stabilizerleri keycapleri kalitedir yani Rampage parasına kral ürün alıyorsun.
Necmettin Eren dedi: Classic klavye markaları Epomaker nasıl sence? Genişletmek için tıkla... Epomaker, skyloong,ajazz kaliteleri çok yakındır alınabilir güzel ürünlerdir, Ayrıca Epomaker'ın coiled kabloları, stabilizerleri keycapleri kalitedir yani Rampage parasına kral ürün alıyorsun.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #3 mtreussa dedi: Epomaker, skyloong, Ajazz kaliteleri çok yakındır alınabilir güzel ürünlerdir, Ayrıca Epomaker'ın coiled kabloları, stabilizerleri keycapleri kalitedir yani Rampage parasına kral ürün alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Custom kablo değil mi?
mtreussa dedi: Epomaker, skyloong, Ajazz kaliteleri çok yakındır alınabilir güzel ürünlerdir, Ayrıca Epomaker'ın coiled kabloları, stabilizerleri keycapleri kalitedir yani Rampage parasına kral ürün alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Custom kablo değil mi?
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Necmettin Eren dedi: Custom kablo değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu kıvrımlı olan kablolara deniliyor coilled diye. Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo wraithesports.com Bunun gibi.
Necmettin Eren dedi: Custom kablo değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu kıvrımlı olan kablolara deniliyor coilled diye. Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo wraithesports.com Bunun gibi.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #5 mtreussa dedi: Şu kıvrımlı olan kablolara deniliyor coilled diye. Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo wraithesports.com Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilmiyordum adını.
mtreussa dedi: Şu kıvrımlı olan kablolara deniliyor coilled diye. Wraith Çift Yönlü Coiled Kablo wraithesports.com Bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilmiyordum adını.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 Necmettin Eren dedi: Teşekkürler bilmiyordum adını. Genişletmek için tıkla... İşimiz bu, Ne demek.
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #7 mtreussa dedi: İşimiz bu, ne demek. Genişletmek için tıkla... Forumdaki nadir iyi kişilerden birisin.
mtreussa dedi: İşimiz bu, ne demek. Genişletmek için tıkla... Forumdaki nadir iyi kişilerden birisin.
8 874358 Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 17 28 Aralık 2024 #8 Necmettin Eren dedi: Classic klavye markaları Epomaker nasıl sence? Genişletmek için tıkla... Bende Epomaker GK75 Skyloong var. İstersen ulaşabilirsin. Sahibinden ilan kodu:#1219300070
Necmettin Eren dedi: Classic klavye markaları Epomaker nasıl sence? Genişletmek için tıkla... Bende Epomaker GK75 Skyloong var. İstersen ulaşabilirsin. Sahibinden ilan kodu:#1219300070