Epomaker orijinal sitesi güvenilir mi?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, epomaker Anne Pro 2 klavyesini epomakerin kendi sitesinden satın almak istiyorum. Site bu Epomaker – epomaker acaba güvenli midir?

Tabii ki, th80 klavyemi ordan aldım ben ama işini şansa bırakmak istemiyorsan amazondan almanı tercih ederim. Kendi mağazaları satış yapıyor. Vergi vs ile de uğraşmazsın.

Anasayfada çıkan retro klavye hayatımda gördüğüm en güzel klavye tasarımı olabilir. Marka hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?

Anasayfada çıkan retro klavye hayatımda gördüğüm en güzel klavye tasarımı olabilir. Marka hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?
Th80 pro kullanıyorum ben şu an. Th66’da kullandım.
Tk100, th80pro’dan esinlenerek ve bazı modlar yapılarak üretildi.
Aralarında renk ve display dışında hiçbir fark yok diyebilirim.
Creamy/foam tuş hissiyatı ve kasaya sahip. İnanılmaz güzel bir sesi var. Modlu klavyeler gibi.
İsteğe bağlı hot swap switchlere sahip. Sitesinde klavyelerin keycapsleri bulunuyor. İstediğiniz gibi modlayabiliyorsunuz.
Yanında yedek olarak 5 switch gelir, her tuşa uyumludur.

Tabii ki, th80 klavyemi ordan aldım ben ama işini şansa bırakmak istemiyorsan amazondan almanı tercih ederim. Kendi mağazaları satış yapıyor. Vergi vs ile de uğraşmazsın.
vergi ve gümrük işleri nasıl oluyor ekstra bir para ödedin mi?

Arkadaşlar son durum nedir bende sipariş vereceğim Epomaker sitesinden ürün 49 dolar vergisi çıkar mı veya çıkarsa ne kadar çıkar bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…