Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ürünün Amazon'daki fiyatı 5.000 TL, kendi sitesinde 106$'a geliyor ve sanırım Türkiye'ye ücretsiz gönderim sağlanıyor ödeme ekranına geldiğimde shipping için ücretsiz görünüyor. Daha önce alışveriş yapmadım bu tarz sitelerden. Epomaker güvenilir diye biliyorum. Sizce bu klavye alınır mı? Kablosuz, tuş basım hissiyatı tok yani olabildiğince sessiz ve multimedya tuşu olan TKL'da olabilecek bir klavye arıyorum. Bu klavyenin retro görünüşü, kablosuz oluşu, farklı bir LCD ekranıyla şıklığı ve multimedya tuşu olması dolayısı ile tercih edeceğim eğer 106$ fiyatı olacak ise. İlk önceliğim TKL klavyeler ama malum Türkiye'de kaliteli ürünler hem pahalı hem de çok yok. Bu klavye iyi midir ya da TKL tarafında aradığım özelliklerde farklı bir ürün var mıdır daha uyguna?
Not: Günlük kullanıcıyım, ara ara hikayeli oyun ve Online olarak da LoL oynuyorum.

Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

KO.
Son düzenleyen: Moderatör: