Epomaker RT100 alınır mı?

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1

Ürünün Amazon'daki fiyatı 5.000 TL, kendi sitesinde 106$'a geliyor ve sanırım Türkiye'ye ücretsiz gönderim sağlanıyor ödeme ekranına geldiğimde shipping için ücretsiz görünüyor. Daha önce alışveriş yapmadım bu tarz sitelerden. Epomaker güvenilir diye biliyorum. Sizce bu klavye alınır mı? Kablosuz, tuş basım hissiyatı tok yani olabildiğince sessiz ve multimedya tuşu olan TKL'da olabilecek bir klavye arıyorum. Bu klavyenin retro görünüşü, kablosuz oluşu, farklı bir LCD ekranıyla şıklığı ve multimedya tuşu olması dolayısı ile tercih edeceğim eğer 106$ fiyatı olacak ise. İlk önceliğim TKL klavyeler ama malum Türkiye'de kaliteli ürünler hem pahalı hem de çok yok. Bu klavye iyi midir ya da TKL tarafında aradığım özelliklerde farklı bir ürün var mıdır daha uyguna?

Not: Günlük kullanıcıyım, ara ara hikayeli oyun ve Online olarak da LoL oynuyorum.

Veya bunlar yerine top75 mi tercih etmeliyim? Bahsettiğim gibi ROG STRIX snow Switch'li scope II 96 Wireless'ı iade ettim fakat yazım hissi ve sesi çok iyiydi. Sonucunda kesin bir yere varamazsam onu alacağım muhtemelen ama multimedya tuş tekeri bayağı rahatsız edici bir ürün. Scope II 96 gibi tok sesli ürün arıyorum aslında. Şu an eski klavyem olan SS 7 Apex TKL ghost Edition'a döndüm ve o kadar sesliymiş ki scope II'yi iade ettikten sonra anladım o yüzden artık red Switch gibi sesli Switch'lere dönmek istemiyorum.

KO.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı