bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 608 Çözümler 1 Yer Adana 22 Ağustos 2023 #11 Fikop dedi: Hocam ciddi bir alıcıyım sizin icin çok önemli değilse ürünü satın alacağım ancak elimdeki ürünün satılmasını bekliyorum. Sizin için problem olmaz ise 1 haftalığına ayırma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Satilirsa bir sey yapamam ama umarim satilmaz siz alirsiniz
Fikop dedi: Hocam ciddi bir alıcıyım sizin icin çok önemli değilse ürünü satın alacağım ancak elimdeki ürünün satılmasını bekliyorum. Sizin için problem olmaz ise 1 haftalığına ayırma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Satilirsa bir sey yapamam ama umarim satilmaz siz alirsiniz
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 24 Ağustos 2023 #12 bomi dedi: Satilirsa bir sey yapamam ama umarim satilmaz siz alirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam Elimdeki çizgi romanı ölü fiyatına koydum ama tık yok.
bomi dedi: Satilirsa bir sey yapamam ama umarim satilmaz siz alirsiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam Elimdeki çizgi romanı ölü fiyatına koydum ama tık yok.
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 608 Çözümler 1 Yer Adana 28 Ağustos 2023 #13 Forum dışı satıldı