Epoolsoft Silinmeme Sorunu

yefeerol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Sapık bir virüs bana musallat oldu. Epoolsoft diye geçiyor, durmadan random isimli, "B4MF2" gibi .tmp dosyaları yaratıp yaratıp duruyor. Bunların içinde de aynı şekilde random isimli dosyalar çıkıyor ama hepsinin Sağ Tık, Özelliklerine baktığımda, Ayrıntılar kısmında Özgün Adı: PCHunter.sys diye geçiyor.

Hiçbir şekilde silinmiyor, ne Eraser, ne Unlocker, hiçbir şekilde silinmiyor. Program çalışıyor diyor, hiçbir şekilde bulamadım, Malwarebytes ile tarattım, silmedi, görmüyor, Windows Defender silmedi. Playerunkown's Battlegrounds isimli bir oyun aldım, oyunun çalışmasını engelliyor.

Şu sitede anlatılmış bir şeyler ama pek ingilizcem yok anlayamadım.
https://www.reddit.com/r/computervi...indows_10_how_to_remove_this_epoolsoft_virus/

Biri yardımcı olabilir mi?

Dediğine benzeyen böyle bir yazılım var:
PC Hunter Download
Ancak yüklemeni önermem.
RKill'i indir ve kullan:
RKill Download
Norton gibi iyi bir antivirüs yükle ve tam tarama başlat. Tarama bittikten sonra "Temp" adlı klasörü temizle.
Malwarebytes Anti-Malware'nin protection ayarlarında bulunan "Scan for rootkits" seçeneğini aç ve tarama başlat.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı