S shiftless691 Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 13 Nisan 2014 #1 Resimde gördüğünüz gibi arkadaşlar bu anakartın güncel Bios sürücüsünü atarsanız sevinirim internette aradım ama bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
Resimde gördüğünüz gibi arkadaşlar bu anakartın güncel Bios sürücüsünü atarsanız sevinirim internette aradım ama bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #3 Hocam baktığıma göre Epox denen bir firmanın ürünü, fakat firmanın sitesi kapanmış. Fazlasıyla eski bir karta benziyor. Bulmanız zor fakat Driver Identifier indirirseniz belki bulabilir.
Hocam baktığıma göre Epox denen bir firmanın ürünü, fakat firmanın sitesi kapanmış. Fazlasıyla eski bir karta benziyor. Bulmanız zor fakat Driver Identifier indirirseniz belki bulabilir.
S shiftless691 Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 107 Makaleler 1 13 Nisan 2014 #5 Oğulcan hocam face adresiniz varsa sizinle ozel olarak gorusmek istedigim bir konu var yardımcı olursan sevinirim.
Oğulcan hocam face adresiniz varsa sizinle ozel olarak gorusmek istedigim bir konu var yardımcı olursan sevinirim.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 13 Nisan 2014 #6 Su an islerim var, ekleyin geri donerim. Oğulcan Erişti | Facebook