EPS Dosyalarını Düzenlemek

Rivenable

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben internet üzerinden bulduğum birkaç hazır photoshop dosyası üzerinde düzenleme yapmak istiyorum. Bu sebeple indirdiğim birkaç EPS ve PSD dosyasını kullandığım Photoshop 2022 programında açsam da maalesef katmanları göremiyorum dümdüz bir resim açmışım gibi tek katman oluyor ve düzenleme yapamıyorum. Bu konuyu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Indirdiğiniz EPS dosyasının tek katman haline getirilmiş olma ihtimali var. O yüzden herhangi bir programda değiştirilemez.

Ancak açtığınız dosyanın sizin programınızda nasıl göründüğüne dair ekran görüntüsü verirseniz başka bir fikrimiz olabilir.

Normalde eskiden de kullandığım bir siteden hazır tasarım olarak indirmiştim, eskiden çok rahat değişiklik yapabiliyordum üzerinde bu siteden aldığım tasarımların.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-15_173825054.png
    277,1 KB · Görüntüleme: 81
Normalde eskiden de kullandığım bir siteden hazır tasarım olarak indirmiştim, eskiden çok rahat değişiklik yapabiliyordum üzerinde bu siteden aldığım tasarımların.
PSD layer/katman kısmı kilitli ve başka bir bilgi yok, bu görsel tümüyle tek katman haline getirilmiş.

Sadece içinden kesip alabilirsin istediğini.

Bu indirdiğin dosya özelinde böyle bir durum olabilir veya indirirken seçeneklerde değişiklik yapmış olabilirler katmanlı/katmansız diye.

Anladım biraz araştırayım o halde başka sitelerden, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…