Epson L210 Renkler Soluk

Rulbul

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar renkler çok soluk çıkıyor özellikler kırmızı. Bu renk ayarlarını nereden yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak taşıyıcı kilidini yazıcı moduna aldınız değil mi? Daha sonra kutudan çıkan orijinal tüpleri kullandığınızı varsayıyorum.

Kendim L200 modelini kullanıyorum. Sürücü olarak L200 ile L210 arasında fark olmaması lazım. Zaten 200 modeli biraz sıkıntılıydı baskı konusunda. L210, L200'ün düzeltilmiş ve hızı arttırılmış sürümü.

Yapacağın adımlar:
  1. Windows + S birleşimi ile Arama'yı aç.
  2. Aygıtlar ve Yazıcılar yaz ve çıkan ilk sonuca tıkla.
  3. Varsayılan olarak seçili olan Epson L200 Series (sende L210 Series yazacaktır) yazıcıya sağ tıkla ve sırasıyla
    • Yazdırma Tercihleri
    • Epson L200 Series tıklayarak yazıcı kontrol ekranını aç.
  4. Bakım sekmesine gel ve Püskürtme Denetimi'ni yaptır. Bu sırada yazıcının içinde 2-3 adet, yanında ise bi' 10 adet kağıt olsun.
  5. Eğer çizgileri düzgün basamaz veya soluk yazarsa programın vereceği adımları uygula ve tekrar tekrar dene.

Yönetim panelinin şeklinde bir görüntü:

l200_kafa_temizleme.jpg

Çizgiler düzgün ama renkler soluk. Orijinal boyalarını kullandım taşıma modun da değil.

Şimdi renkler düzeldi, daha önce kırmızı pembeye dönüktü.

Şimdi renkler düzeldi, daha önce kırmızı pembeye dönüktü.
Sanırım cihazı daha yeni alıp kurulum yaptınız. Bu sebeple bu tarz bir sorunla karşılaştınız. Mürekkep biraz oturmuşsa tüpe o yüzden olmuştur. Yazıcı bir kaç kullanımda mürekkebi tanktan alırken hava da verir tanka. Bu sırada da mürekkep orada karışır ve homojenleşir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı