G göktuğ yorulmaz Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Merhaba Epson yazıcımı servise gönderdim boru kafa temizliği yapıldı ancak çalıştıramadık dediler. Wi-Fi açma kapama ve mürekkep ışığı yanıp sönüyor nedeni ne olabilir? Fotoğrafı mevcut, video yükleyemediğim için ekran görüntüsü aldım fotoğrafta gördüğünüz ışıklar yanıp sönüyor. Son düzenleme: 16 Kasım 2024
Merhaba Epson yazıcımı servise gönderdim boru kafa temizliği yapıldı ancak çalıştıramadık dediler. Wi-Fi açma kapama ve mürekkep ışığı yanıp sönüyor nedeni ne olabilir? Fotoğrafı mevcut, video yükleyemediğim için ekran görüntüsü aldım fotoğrafta gördüğünüz ışıklar yanıp sönüyor.
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 751 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 göktuğ yorulmaz dedi: Merhaba Epson yazıcımı servise gönderdim boru kafa temizliği yapıldı ancak çalıştıramadık dediler. Wi-Fi açma kapama ve mürekkep ışığı yanıp sönüyor nedeni ne olabilir? Fotoğrafı mevcut, video yükleyemediğim için ekran görüntüsü aldım fotoğrafta gördüğünüz ışıklar yanıp sönüyor.Eki Görüntüle 2353844Eki Görüntüle 2353844 Genişletmek için tıkla... Epson-L3050-Resetter.zip drive.google.com Atık pad hatası vermiş bu dosyayı indirip çalıştır biraz araştırma yaparak nasıl kullanacağını nette bulabilirsin.
göktuğ yorulmaz dedi: Merhaba Epson yazıcımı servise gönderdim boru kafa temizliği yapıldı ancak çalıştıramadık dediler. Wi-Fi açma kapama ve mürekkep ışığı yanıp sönüyor nedeni ne olabilir? Fotoğrafı mevcut, video yükleyemediğim için ekran görüntüsü aldım fotoğrafta gördüğünüz ışıklar yanıp sönüyor.Eki Görüntüle 2353844Eki Görüntüle 2353844 Genişletmek için tıkla... Epson-L3050-Resetter.zip drive.google.com Atık pad hatası vermiş bu dosyayı indirip çalıştır biraz araştırma yaparak nasıl kullanacağını nette bulabilirsin.
G göktuğ yorulmaz Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 hakkuru dedi: Epson-L3050-Resetter.zip drive.google.com Atık pad hatası vermiş bu dosyayı indirip çalıştır biraz araştırma yaparak nasıl kullanacağını nette bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Epson yetkili servise gönderdim anakart bozulmuş.
hakkuru dedi: Epson-L3050-Resetter.zip drive.google.com Atık pad hatası vermiş bu dosyayı indirip çalıştır biraz araştırma yaparak nasıl kullanacağını nette bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Epson yetkili servise gönderdim anakart bozulmuş.