kuymak3169 Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba kısa bir zaman önce Epson L3151 marka bir yazıcı aldım. Fakat bilgisayardan herhangi bir şey yazdırdığımda hafifte olsa çizgili yazıyor fakat telefondan yazdırınca tertemiz yazıyor, nedenini bulamadım.
Merhaba kısa bir zaman önce Epson L3151 marka bir yazıcı aldım. Fakat bilgisayardan herhangi bir şey yazdırdığımda hafifte olsa çizgili yazıyor fakat telefondan yazdırınca tertemiz yazıyor, nedenini bulamadım.
Çözüm kuymak3169 4 Ağustos 2024 ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl baskı kalitesini yükselteceğim bulamadım. Buldum nasıl yapacağımı yazdırıyor şuan ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi. hakkuru dedi: Yazdırma kalitesini standarttan yükseğe çıkarın sorun düzelir. Kullandığınız mürekkepler muadilse resimlerdeki baskılara maruz kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum sorun düzeldi. ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hepinize teşekkür ediyorum.
ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl baskı kalitesini yükselteceğim bulamadım. Buldum nasıl yapacağımı yazdırıyor şuan ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi. hakkuru dedi: Yazdırma kalitesini standarttan yükseğe çıkarın sorun düzelir. Kullandığınız mürekkepler muadilse resimlerdeki baskılara maruz kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum sorun düzeldi. ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hepinize teşekkür ediyorum.
KS KS kuymak3169 Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #11 ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl baskı kalitesini yükselteceğim bulamadım. Buldum nasıl yapacağımı yazdırıyor şuan ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi. hakkuru dedi: Yazdırma kalitesini standarttan yükseğe çıkarın sorun düzelir. Kullandığınız mürekkepler muadilse resimlerdeki baskılara maruz kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum sorun düzeldi. ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hepinize teşekkür ediyorum. Dosya Ekleri IMG_20240804_174337.jpg 139,6 KB · Görüntüleme: 43 IMG_20240804_175623.jpg 110,4 KB · Görüntüleme: 44 IMG_20240804_175613.jpg 116,3 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 4 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl baskı kalitesini yükselteceğim bulamadım. Buldum nasıl yapacağımı yazdırıyor şuan ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi. hakkuru dedi: Yazdırma kalitesini standarttan yükseğe çıkarın sorun düzelir. Kullandığınız mürekkepler muadilse resimlerdeki baskılara maruz kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum sorun düzeldi. ismetcelal33 dedi: Denedikten sonra sonucu paylaşırsanız seviniriz. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi hepinize teşekkür ediyorum.