IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 Yer Corleone 15 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar internetten resim çıkartıyorum ama yazıcı hep pembe çıkartıyor resimleri anlamadım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Arkadaşlar internetten resim çıkartıyorum ama yazıcı hep pembe çıkartıyor resimleri anlamadım yardım eder misiniz?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Şubat 2022 #2 Selamlar, mürekkepleri yanlış koymuş olabilir misiniz? Bana kalırsa mürekkeplerin tüpünün yerini karıştırdınız ve sonuç da bu oldu. Yanlış koymadığınızdan eminseniz kafa temizliği ayarını yazıcı ayarlarından uygulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Selamlar, mürekkepleri yanlış koymuş olabilir misiniz? Bana kalırsa mürekkeplerin tüpünün yerini karıştırdınız ve sonuç da bu oldu. Yanlış koymadığınızdan eminseniz kafa temizliği ayarını yazıcı ayarlarından uygulayabilirsiniz.