Mogwaii Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 404 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #11 IX. Corleone dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
IX. Corleone dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 15 Şubat 2022 #12 Arkadaşlar selam ben bakarak çizmek için yazıcıdan o resmi çıkarmıştım sizin sayenizde yazıcıdan çıkardım ve resmi çizdim teşekkür ederim hepinize. Mogwaii dedi: Rica ederim. Sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü seçeneği çıkmıyor. :/
Arkadaşlar selam ben bakarak çizmek için yazıcıdan o resmi çıkarmıştım sizin sayenizde yazıcıdan çıkardım ve resmi çizdim teşekkür ederim hepinize. Mogwaii dedi: Rica ederim. Sorunun çözüldüyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü seçeneği çıkmıyor. :/