B_Turkylmz Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #11 hakkuru dedi: İkinci videodaki ışıklar yanarken çıktı alıyor mu yazıcı pc üzerinden. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan 4-5 kere denedim çıktı almadı. Test sayfası da çıkartmadı. Kafa temizliği yap dediğimde ise hiçbir şey yapılmamış gibi kaldi
hakkuru dedi: İkinci videodaki ışıklar yanarken çıktı alıyor mu yazıcı pc üzerinden. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan 4-5 kere denedim çıktı almadı. Test sayfası da çıkartmadı. Kafa temizliği yap dediğimde ise hiçbir şey yapılmamış gibi kaldi
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 753 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #12 B_Turkylmz dedi: Bilgisayardan 4-5 kere denedim çıktı almadı. Test sayfası da çıkartmadı. Kafa temizliği yap dediğimde ise hiçbir şey yapılmamış gibi kaldi Genişletmek için tıkla... Epson status manager da hata kodu vs veriyor mu? Vermiyorsa wicreset adlı programı yükleyip statusa basıp ekran görüntüsü atarsın.
B_Turkylmz dedi: Bilgisayardan 4-5 kere denedim çıktı almadı. Test sayfası da çıkartmadı. Kafa temizliği yap dediğimde ise hiçbir şey yapılmamış gibi kaldi Genişletmek için tıkla... Epson status manager da hata kodu vs veriyor mu? Vermiyorsa wicreset adlı programı yükleyip statusa basıp ekran görüntüsü atarsın.
Ş şehir ajans Yoctopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #13 Merhaba benim yazicimda da aynı sorun var. Yazıcı açılıyor kafa gidip geliyor bir süre sonra ses geliyor. Tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor
Merhaba benim yazicimda da aynı sorun var. Yazıcı açılıyor kafa gidip geliyor bir süre sonra ses geliyor. Tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor