Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2023 #1 Epson yazıcımı açıyorum böyle ışıkları yanıp sönüyor bilgisayar bağladınız aygıt bozuk olabilir diyor daha dün kullandım hiçbir şeyi yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Epson yazıcımı açıyorum böyle ışıkları yanıp sönüyor bilgisayar bağladınız aygıt bozuk olabilir diyor daha dün kullandım hiçbir şeyi yoktu.
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 747 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 Kknksonur dedi: Epson yazıcımı açıyorum böyle ışıkları yanıp sönüyor bilgisayar bağladınız aygıt bozuk olabilir diyor daha dün kullandım hiçbir şeyi yoktu. Eki Görüntüle 2006701 Genişletmek için tıkla... Video paylaşabilir misin?
Kknksonur dedi: Epson yazıcımı açıyorum böyle ışıkları yanıp sönüyor bilgisayar bağladınız aygıt bozuk olabilir diyor daha dün kullandım hiçbir şeyi yoktu. Eki Görüntüle 2006701 Genişletmek için tıkla... Video paylaşabilir misin?
Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2023 #3 hakkuru dedi: Video paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Video gönderemiyorum buradan ama yanıp sönüyor böyle işte.
hakkuru dedi: Video paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Video gönderemiyorum buradan ama yanıp sönüyor böyle işte.
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 747 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 Kknksonur dedi: Video gönderemiyorum buradan ama yanıp sönüyor böyle işte. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa yetkili servise götür bence her şehirse epson yetkili servisi mevcut.
Kknksonur dedi: Video gönderemiyorum buradan ama yanıp sönüyor böyle işte. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa yetkili servise götür bence her şehirse epson yetkili servisi mevcut.