Epson L3256 yazdırma sorunu nasıl çözülür?

Eairmak

Hectopat
Daha fazla  
Alalı bir süre oldu ve fotoğraf baskıları aldım güzel çıkarıyor herhangi bir sorunum yok.
Ancak A4'e ne zaman bir çıktı almaya kalksam kağıtlar hep katlanıyor.
Baskıda atlamalarda var. Bu konuda neler yapabilirim?
Örnek bir görsel koyuyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-29 saat 23.03.04_ddf6b60b.jpg
    221,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Cİhaz bilgisayara kurulu mu ?

Evet kurulu fotoğrafları Epson photo+ ile bastım.

Buradan yazdırma kafası hizalamayı açar mısınız ? Gerekli adımları uygulayın.

Kafa hizalama kağıdın sıkışmasını nasıl etkiler bilemedim ama deneyeceğim teşekkürler.

Yazıcının içine yabancı madde düşmüştür. Yazıcının ön kapağı açıp içinin resmini atarmısın.

Açtım kapağını şimdide bağlantı sorunu var diye yazdırmıyor ama foto çektim içini açarak 2 tane. Yani yeni yazıcı belki birşeyleri çıkartırken düşürmüş yada çıkartmayı unutmuş olabilirim. Umarım öyledir yoksa düzelecek gibi durmuyor.

Çektiğin fotoğrafları yüklermisin.

Eklemeye çalıştım ama "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyor. Başka tarayıcı ya da tekrar denemekle de yüklemeyi kabul etmedi. Sabah tekrar denerim.

Fotoğraflar

Dosya Ekleri

• IMG-20241205-WA0005.jpg
    205,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20241205-WA0006.jpg
    190,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Eklemeye çalıştım ama "Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatası veriyor. Başka tarayıcı ya da tekrar denemekle de yüklemeyi kabul etmedi. Sabah tekrar denerim.

Fotoğraflar
Resimde işaretlediğim yerleri hafifçe yukarı kaldırıp altlarına bak muhtemelen içine birşey düşmüştür.

Dosya Ekleri

• 123.jpg
    291,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…