EEnginH Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #1 Yazıcıyı denetim masası->yazıcı ekle ->kablosuz yazıcı ekle diyerek eklediğimde WPS PİN istiyor fakat PİN nedir bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2015
Yazıcıyı denetim masası->yazıcı ekle ->kablosuz yazıcı ekle diyerek eklediğimde WPS PİN istiyor fakat PİN nedir bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Haziran 2015 #2 Cihazın Wi-Fi şifresi olması gerek. Sornadan değiştirmediyseniz şifre varsayılan şifredir. Bu da cihaz belgelerinden bulunabilir.
Cihazın Wi-Fi şifresi olması gerek. Sornadan değiştirmediyseniz şifre varsayılan şifredir. Bu da cihaz belgelerinden bulunabilir.
EEnginH Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #3 Varsayılan şifreyi bilmiyorum.Cihazın üzerinde yazmıyor.Belgelerde de bulamadım.