Epson L365 yazıcı hiçbir şeyi yazdırmıyor

Mert2010

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Lenovo IdeaPad S145. CPU: İntel Core i3 8145U. Ram:SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH 8 GB. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX110 ve Intel UHD Graphics 620. SSD: UMİS RTITJ126VD2EWDL.
Geçen gün teyzem bana bir yazıcı getirdi. (Epson L365) Dedi ki mürekkebi donmuş. Taktım bilgisayara kurdum driverı, bir şey yazdırdım. Yazıcı hiçbir şey yazmadı, mürekkebi var ama hiçbir şey yazmıyor. Kafa temizleme yaptım 10 kez hiçbir şey değişmedi.

Yazdırma işlemini gönderince yazıcı kağıdı alıyor ve kafa sağa sola hareket ediyor ama bir şey çıkmıyor ise kafa tıkanmıştır. Ufak tefek tıkanmalarda kafa temizleme işe yarar ama çok uzun süredir kullanılmıyor ise kafa kullanılamaz hale gelmiş olabilir.

Yazdırma işlemini gönderince yazıcı kağıdı alıyor ve kafa sağa sola hareket ediyor ama bir şey çıkmıyor ise kafa tıkanmıştır. Ufak tefek tıkanmalarda kafa temizleme işe yarar ama çok uzun süredir kullanılmıyor ise kafa kullanılamaz hale gelmiş olabilir.

Kafayı elimle çıkarıp temizledim hatta bende çalışan başka bir Epson vardı onun kafasını çıkarıp yazıcıya taktım ama yazmadı sıkıntı kafada değil sanırım.

Kafayı elimle çıkarıp temizledim hatta bende çalışan başka bir Epson vardı onun kafasını çıkarıp yazıcıya taktım ama yazmadı sıkıntı kafada değil sanırım.

baskı kafasına giden mürekkep hortumunda veya mürekkep hazne kısmında da tıkanıklık olabilir.

Baskı kafasına giden mürekkep hortumunda veya mürekkep hazne kısmında da tıkanıklık olabilir.

Çalışan diğer Epson bir şey yazmadan önce çok ince bir ses geliyor birkaç saniye ama diğerinde öyle bir ses yok (biraz geç gördüm kusura bakma)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı