Epson L365 yazıcının tüm ışıkları yanıp sönüyor

561400

Centipat
Epson L365 series bir yazıcım var yaklaşık 1 - 2 sene önce aşağıda görünen tuşa basıp test baskısı almak istemiştim fakat baskıyı da vermeyip aynı zamanda " fıss" diye bir ses çıkarıp bu duruma düştü yazıcı ve o günden beri aynı şekilde duruyor. Her açılışta önce normal açılıyor gibi açılıyor ve bir süre sonra "fıss" diye bir ses gelip tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor. Yazılım ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum, içini açıp baktım herhangi bir kağıt sıkışması vs. yok ki zaten o gün kağıdı almadan bu sorun olmuştu ve ondan sonra da kullanamadım. Nasıl çözebilirim? Sıfırlama ya da resetleme yazılım atma gibi bir işlem yapılabilir mi? Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, çok lazım şu anda. (bilgisayar görüyor bu arada yazıcıyı sorun olmuyor.)

photo1663779780.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazıcıyı bilgisayara bağlayıp çıktı almayı deneyin. Ekranın sağ alt tarafında çıktı almazsa ne hatası verdiği yazar onu paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Driverini kurdun mu? Yoksa Windows otomatik mi kurdu? Eğer ki otomatik kurduysa Epson'un sitesine girip driverini indirip dener misin? Yazdırma kuyruğunda değil de sağ aşağıda Epson verdiği hatayı göstermesi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı